Designer

Bucharest, Romania

Description

Despre ThemeIsle:

Suntem o firma 100% romaneasca si dezvoltam produse pentru WordPress care sunt folosite de peste 400k de utilizatori din toata lumea. Avem diverse proiecte proprii (CodeinWP blog, JustFreeThemes, Revive Social) si ne mandrim cu dezvoltarea celei mai populare teme de WordPress: Zerif Lite. Fiecare proiect fiind diferit, o sa ai foarte multe lucruri noi de invatat!

Suntem in cautare de colegi cu cunostinte solide de design/UX si intresati de zona de Product.

Valorile noastre :

Implicare

Suntem implicati in ceea ce facem si credem in proiectele pe care le dezvoltam. Uneori ne implicam mai mult decat ar trebui, pentru ca ne face placere.

Ne dorim sa ne dezvoltam individual si ca echipa. Invatam lucruri noi in fiecare zi si ne mandrim cu ceea ce am reusit sa facem pana acum. Incapatanarea si frica de esec au contribuit la succesul nostru.

Incredere

Apreciem oamenii pentru sinceritatea lor, pe cei care sunt autentici cu ei insisi si cu ceilalti. La randul nostru, construim relatii bazate pe incredere cu cei din jur, cu colegii, clientii si partenerii nostri.

Ne place sa avem incredere in ceilalti si sa fim transparenti cu ceea ce facem. Oricand avem ocazia, incercam sa ii ajutam si pe altii sa reuseasca. Suntem mereu deschisi si vrem sa atragem oameni care impartasesc aceleasi valori.

Independenta

Credem ca la cele mai bune rezultate se ajunge cand oamenii nu au restrictii. Am creat un loc unde fiecare este incurajat sa ia initiativa si sa dea ce e mai bun. Nu credem ca exista greseli absolute, ci doar erori neintentionate si solutii care ne ajuta sa evoluam.

ThemeIsle este un loc unde poti sa iei singur decizii si sa dai exemplu prin propriile actiuni. Aceasta independenta nu poate fi sustinuta fara asumarea responsabilitatii. Responsabilitatea pe care o avem fata de clienti ne obliga sa facem lucrurile mereu mai bine.

Requirements

Ce ne dorim:

- Oameni curajosi si creativi, responsabili, pasionati de ceea ce fac.

- Abilitati excelente de Photoshop, Illustrator.

- Expertiza in responsive web design.

- Cunostinte de wireframing si prototyping.

- Cunostinte UI/UX.


Experimentam des, dar iata niste exemple cu ce ne-am dori ori sa faci:

- Optimizare content pe blogurile noastre (articole, guides, ebooks) pentru a fi citite cat mai usor.

- Creare concepte pentru noi teme WordPress si noi idei de prezentare.

- Gasit solutii pentru a optimiza procesele existente (ex: solutii pentru creare screenshot-uri dinamice pentru temele din listele noastre).

Benefits

Ce gasesti la noi:

- Un mediu de lucru divers - suntem 15 oameni de pe 3 continente.

- Locatie intr-o zona centrala, usor accesibila (posibilitatea de la lucra si remote).

- Program flexibil - rezultatele sunt mai importante decat ora la care ajungi la birou.

- Salariu motivant integral pe cartea de munca.

- Asigurare medicala privata.

- Participare anuala WordCamp Europe

- Participarea la conferinte din domeniu in Bucuresti

Apply for this job